Welkom

Copyright(c) 2018 Leo Carpentier. All rights reserved.

Producten Foto's Info Contact Gastenboek

Micro rings.

DoubleHair wordt nu ingezet met 'micro rings'. Dit maakt het inzetten en het onderhoud nog practischer.

Klik hier voor onze prijzen.

Wenst U meer informatie? Bel dan vrijblijvend naar het nummer 03 542 10 04 (enkel tijdens de openingsuren van het salon)

Wat is Balmain Extensions?

Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar.Balmain Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring.

Wat is DoubleHair?

DoubleHair is een 9 cm brede strip van 40 cm lang haar en wordt aan het eigen haar bevestigd met Plusbonds. Een DoubleHair bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar.

Hoe worden Extensions & DoubleHair aangebracht?

Extensions en DoubleHair worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. Balmain Extensions blijven minimaal 4 maanden zitten en beschadigen het haar niet. DoubleHair moet om de twee maanden herplaatst worden.

Hoe worden Extensions & DoubleHair onderhouden?

Afhankelijk van uw natuurlijke haargroei moeten de Extensions om de 3-4 maanden herplaatst worden anders worden de bonds zichtbaar.

DoubleHair moet om de twee maanden herplaatst worden. Als aanvulling op uw eigen haarverzorging en om uw extensions in optimale staat te houden adviseren we u regelmatig een bezoek te brengen aan uw extensionstylist. Doe dit elke 4 tot 8 weken, zodat uw extensionstylist de extensions of DoubleHair kan herplaatsen als dat nodig is.

Het verwijderen is eenvoudig, waarbij het haar op geen enkele manier wordt beschadigd, indien dit door uw Balman extensionspecialist wordt uitgevoerd. Hoe beter u voor uw extensions zorgt, hoe langer ze meegaan. De extensions en DoubleHair kunnen opnieuw aangebracht worden met het Rebond systeem. Hierdoor is herplaatsing duidelijk kostenbesparend in vergelijking met de eerste plaatsing van de extensions.